dilluns, 19 d’octubre del 2009

Més sobre wikis


No tot s'acaba amb la Viquipèdia. Si teniu afició pels viatges, les excursions o el senderisme, Wikiloc us encantarà i us adduirà cap a llocs remots. És un espai wiki català que ha guanyat el concurs mundial de National Geographic al millor web de turisme sostenible 2009.

I, com és un wiki, és a dir, un espai en línia de treball col·laboratiu, ja sabeu que és a punt per rebre-hi les vostres aportacions. Ens hi posem?

32 comentaris:

  1. És molt interessant aquest enllaç al Wikiloc, no el coneixia. És un bon exemple de la utilitat de les tècniques col•laboratives. El treballar junts, en equip, arriba a ser una eina molt efectiva per construir coneixements de una forma democràtica, amb la participació de qualsevol que estigui interessat.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt aquest enllaç al Wikiloc, pels que ens agrada viatjar i fer rutes, és un enllaç molt interessant per descobrir nous llocs o preparar rutes, sobretot és un espai on es pot compartir i aprendre de les experiències d'altres persones.
    Pels que no viatgen gaire també és una manera de veure el món sense moure`s de casa...

    ResponElimina
  3. Aquest lloc wiki m’ha semblat fantàstic. El Wikilog ens permet descobrir i aprendre a partir de les experiències dels altres com poder gaudir de la natura. Aquesta eina també ens permet difondre les nostres pròpies experiències.

    ResponElimina
  4. És un wiki fantàstic i molt recomanable. Com que es construeix entre tots sempre dona una informació més variada que no pas un llibre escrit només per un o pocs autors.

    ResponElimina
  5. Si creiem que trobar informació detallada podia ser complicat, amb aquesta wiki es resolen els problemes. Cada vegada que descobreixo una font d'informació nova tan bé presentada, m'ha n'ha dono de que les TIC son una eina imprescindible.

    ResponElimina
  6. Apa, q bona idea! La veritat es q m'agradat moltissim, pels q viatjem aixó es una eina perfecte. Les experiencies viscudes per cada un de nosaltres fa enriquir-nos i per que no compartir-lo amb els demes? Les Wikiblog son una gran idea a compartir...

    ResponElimina
  7. Aquest enllaç de Wikiloc és molt interessant, ja que pots veure caminades i esports relacionats amb la natura que altre gent ha fet, les seves experiències. De fet algun cap de setmana ja farè aquesta de Begur. Ja us explicaré.

    ResponElimina
  8. Aquest enllaç va molt bé per les persones que fan rutes a peu ja que pots compartir les experiències i trobar noves rutes per poder practicar aquest esport tan apasionant.

    ResponElimina
  9. Aquest enllaç el trobo molt interessant perquè m'agrada molt viatjar i les experiències d'altres persones, van molt be per preparar futurs viatges.

    ResponElimina
  10. Vaig sentir la noticia del premi a la tele. Vaig entrar a la pàgina, i em va sorprendre molt. Està molt bé, pot trobar rutes per fer excursions des del costat de casa, fins al final del mon,

    ResponElimina
  11. Es una eina fanàstica per descobrir noves rutes a peu i en bici per qualsevol lloc. A més aporta informació de la dificultat i durada de les rutes. Proveu-ho... està genial.

    ResponElimina
  12. M'agradat molt aquesta eina, i penso que ajuda molt tenir, tant la descripció de la ruta (amb el plànol) com els comentaris de la gent que ho ha fet. Començarem a utilitzar-ho!!!

    ResponElimina
  13. Aquesta wiki m'ha agradat molt, i segur que la faré servir, ja que de vegades vols anar a algun lloc i vols tenir referències, a més el mapa i la ruta es de força utilitat!!

    ResponElimina
  14. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  15. És molt interessant que les rutes es puguin fer a peu o amb altres mitjans. Això possibilita que les persones que hi puguin estar interessades sigui més i diverses.

    FAA

    ResponElimina
  16. El wikiloc no el coneixia i està molt be pels que ens agrada el senderisme i la natura. I te moltes més opcions per gaudir dels viatges “sin levantar el culito del sofá”
    Salutacions.
    MCP

    ResponElimina
  17. No coneixia aquest bloc pero el trobo de gran utiliat; personalment intento no estar gaire per casa i faig bastantes escapades i sempre recerco molta informació i consulto molts blocs per informar-me, aquest serà una altre més, gràcies

    ResponElimina
  18. No coneixia aquesta Wikiloc i trobo que es una eina molt potent!! Per fí tenim una enciclopèdia popular de viatjes i rutes. Per als que ens agradar viatjar, caminar, fer esport amb el contacte amb la naturalesa es una pasada. Felicitats per la idea

    ResponElimina
  19. Anem sumant per anar més lluny!

    ResponElimina
  20. Crec que és una exelent eina, no la coneixia fins ara. entra força al detall i dona bones recomanancions. Com aspecte negatiu he trobat a faltar en les primers 200 primeres entrades, recorreguts per les Terres de l'Ebre i el país Valencià.

    ResponElimina
  21. Ja sabeu que fareu el proper cap de setmana?? si esteu dubitatius mireu aquest blog i segur que trobareu una idea, és FANTÀSTIC¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  22. Una eina fantàstica! Tenim 15 dies per viatjar aquest any i segur que la fem servir per anar decidint la ruta que volem fer. Molt interessant el cercador d'indrets. No te l'acabes. Psssarem l'enllaç a molts amics.

    ResponElimina
  23. Desconeixia aquest wiki (com tantes altres coses de les TIC)i m'ha semblat realment molt interessant. He estat buscant i he tret unes quantes idees d'excursions que puc fer amb els meus fills (tant a peu com en bici) pels voltants d'on vivim.

    ResponElimina
  24. Jo, no tenia ni idea que existia aquest lloc...tal com he entrat m'he anat a esquí de muntanya i he vist un munt de recorreguts, alguns els he fet i la majoria estan per descobrir...tot i que alguns són en països molt llunyans per a mi

    ResponElimina
  25. Interessantíssim aquest wiki, he trobat algun recorregut que conec i moltíssims que desconec i suggereixen una colla d'excursions. Quan tingui temps penso editar-hi algunes caminades pel Priorat que no hi són ressenyades.

    ResponElimina
  26. Conec aquest wiki i penso que per la gent que ens agrada molt viatjar és molt curiòs, fins i tot m'agrada més que la Lonely Planet. Hi han persones que s'han aficcionat a caminar gràcies a aquesta gent

    ResponElimina
  27. Interessant. Es nota que hi ha... el que la gent posa, coneix o vol ......, lògicament.

    Moltes poblacions no estan presents, cal dedicació i molt de temps.

    ResponElimina
  28. Un fan del Priorat? Allà on la terra és sang? Espero amb candeletes els teus recorreguts...

    ResponElimina
  29. No hagués pogut pensar mai que els wikis tinguessin tantes aplicacions, sempre havia pensat en ells com en la wikipedia. Fins i tot m'ha permès tafanejar rutes per fer en bicicleta a la meva ciutat.

    ResponElimina
  30. Em sembla fantàstic que a partir del wikiblog puguem conèixer nous espais per gaudir de la natura, sobretot per la gent que ens agrada viatjar, voltar i conèixer...

    ResponElimina
  31. Us recomano, si us agrada el padel, un bloc sobre el club de padel Cornellà per is voleu fer pr`ctiques de blogger. Apart els hi doneu suport ja que estan començant.

    ResponElimina