diumenge, 18 d’octubre del 2009

Collita de blocs

Us heu fixat en l'apartat Collita de blocs que trobareu a la columna de la dreta d'aquest bloc? N'hi ha de diferents tipus: un de literari, un de receptes de cuines, un de temes ticaires, un de medecina...

De ben segur que, si hi feu un cop d'ull, us donaran idees de per a què us podria serveir un bloc al vostre context laboral. ;-)

15 comentaris:

  1. La veritat és que els blocs són una útil font d'informació pel fet de que són exposicions amenes, ja que a vegades, segons quina informació es busca, només es troben enllaços a explicacions tècniques.

    ResponElimina
  2. Ja que aquí es parla de la collita de blogs deixeu-me que us en recomani un. L'adreça és:
    http://estelsiplanetes.blogspot.com/2009_10_01_archive.html
    Aquest cap de setmana passat vaig tenir la sort d'anar al Pirineu a veure estrelles i vaig estar amb un grup on el creador d'aquest blog ens va estar donant nocions d'astronomia molt intressants.
    A partir d'ara em sembla que m'aficionaré a mirar aquest blog. Les explicacions són molt clares i amenes per tothom.

    ResponElimina
  3. La veritat és que això dels blogs està molt bé, és una manera molt amena de divulgació de la informació. Tinc entès que hi ha blogs que són obres d'art plenes d'informació molt ben filtrada i sintetitzada.
    Respecte a la collita de blogs m'ha encantat la refenrent als dinosaures: sóc una enamorada de la comarca berguedana i com a biòloga el tema dels dinosaures m'interessa força.

    ResponElimina
  4. Estic molt d'acord amb l'utilització dels blocs ja que podem compartir aquella informació que més ens interesi de manera molt fiable.

    ResponElimina
  5. Penso que els blogs són una eïna molt útil sempre que trobis un blog adaptat a les teves inquietuts o necessitats, cosa que no es fácil ja que hi ha moltíssims i alguns de no gaire qualitat.

    ResponElimina
  6. M'ha agradat molt el bloc Llepadits, sobre tot perquè exposa d'una manera no professional com es poden fer receptes molt i molt gustosas. Realment això dels blogs és una ideia genial.

    ResponElimina
  7. Els continguts dels blocs no sempre són útils, ja que la serietat dels bloguers sovint deixen molt de desitjar, la manera d’expressar-se, o transmetre la informació dependrà de les habilitats comunicatives dels autors, com tot, la seva idoneïtat dependrà sempre dels resultats, si trobem allò que busquem ens serà útil i profitós. Si la cerca és molt tècnica, segurament els resultats seran molt més fiables. Fins i tot hi ha bloguers professionals, com és el cas de Miguel Rubio finalista de la categoria de microblogs gràcies a “@Anómalo”, la seva singular bitàcora en Twitter, xarxa des de la qual dóna resposta a les nostres preguntes, per veure més informació de “premios 20 Blogs clicar en la següent adreça http://lablogoteca.20minutos.es/premios-20blogs/

    ResponElimina
  8. Per mi això dels Blocs és brutal i mai trobo el final de les meves búsquedes , ven sigui per temes professionals o personals, però a vegades tinc la sensació de ser una mica tafaner, com gran hermano; ho dic per que estic mirant el que fa la gent, però hi ha una diferència, puc participar...

    ResponElimina
  9. Per ser la primera vegada que entro en un blog se'm fa difícil.

    ResponElimina
  10. De tots els blocs em quedo amb el de Llepadits. No es que sigui gaire "manetes" a la cuina, però tot té tan bona pinta...

    ResponElimina
  11. Em permeto recomanar aquest bloc als interessats en temes de dret públic i administracions. És molt rigorós, però amè. Per cert a l'inici hi ha un post sobre propietat intel·lectual, ara que se'n parla tant: http://www.administracionpublica.com/

    ResponElimina
  12. Per la meva feina seria molt convenient tenir una collita de blogs amb un recull de la normativa, inclosa la jurisprudència, que ens pogués portar a exemples pràctica junt amb els impresos i links necessaris per desenvolupar la meva tasca professional dins l'Administració pública.

    ResponElimina
  13. A Collita de blocs permet introduir elements que,alhora poden ser d'interès temàtic o lúdic.

    Recomano mirar el vídeo que hi ha al bloc "L'home dibuixat", el bloc "Llepadits" aporta aspectes que valoro: concís, i atractiu (visualment parlant doncs el menjar priemr entra pels ulls i després per l'olfacte i el gust)

    ResponElimina
  14. Sí, els blocs són una gran font d'informació i comunicació però ara que, per exigència de les tasques del curs virtual, n'estic mirant bastants, veig que n'hi ha de tota mena. Per tant, el criteri és el mateix, saber triar! i saber què vols comunicar i com.

    ResponElimina
  15. com vaig llegint, em sembla que a tots els que estem fent aquest curs ens està sorprenent de forma molt gratament, tot el món nou dels blocs. És una cosa que vas sentitnt d'oïda, per la radio, diaris, etc..., però un cop t'hi fiques i t'endinses en el tema se t'obre un món nou, amb moltes opinions i temàtiques que poder ni t'ho havies plantejat.
    La veritat és que m'estic enganxant mica amica en aquest món nou per mi ....

    ResponElimina